Як ми відсвяткували Всесвітній день театру

27 березня колектив Одеського українського театру ім.В.Василька водночас із колегами зі всього світу та глядачами відзначив Всесвітній день театру.

Вдень в Одеському обласному театрі ляльок відбулось нагородження театральних колективів міста. Наш театр був визначений переможцем в номінації «Хранителі традицій»: організатори премії відмітили виставу «Шинкарка» у постановці художнього керівника театру народного артиста України Ігоря Равицького.

Ввечері свято продовжилось в Українському театрі. Квитки на виставу, що йшла на сцені в святковий день, коштували 1 гривню. В залі був аншлаг. Окрім глядачів, до нас завітали й знімальні групи одеських телеканалів.

Публіку привітав Ігор Равицький, який наголосив, що Всесвітній день театру — це свято не лише акторів, режисерів і глядачів, але й всіх служб, що забезпечують роботу театру. Після цього гості побачили видеоролик про Український театр з фрагментами кращих вистав васильківців. І нарешті почалось театральне дійство — комедія «Г-І-Р-К-О!» за творами Чехова, Маяковського та Ільфа і Петрова, в якій задіяна більшість трупи.

Публіка щиро сміялася, а потім довго не відпускала акторів зі сцени.

Глядацька зала спустіла, але свято не завершилось! Артисти, технічні служби, білетери, адміністрація, керівництво — все були запрошені до Грецького залу, де пройшов веселий капусник, що підготували молоді актори.

Кращі моменти свята — в фоторепортажі Ганни Токолової (прес-служба театру).

Прем’єра! «Тіні забутих предків»