Васильківці відкрили 90-й театральний сезон!

Одеський академічний український музично-драматичний театр ім.В.Василька знов відкрив свої двері для глядачів.17 вересня виставою «Про кохання… без слів» в театрі розпочався ювілейний, 90-й сезон.

Заповнена глядацька зала тепло приймала улюблену трупу. По закінченні вистави художній керівник театру народний артист України Ігор Равицький привітав глядачів з відкриттям ювілейного сезону, адже це — спільне свято публіки і митців. Починаючи з 17 вересня, одесити і гості міста матимуть можливість дивитися вистави всього діючого репертуару Українського театру як на основній сцені, так і на експериментальних майданчиках. До того ж, вже восени васильківці представлять свою нову роботу.

«Сподіваємось, що скоро, на день народження театру (7 листопада театру виповниться 89 років. — Прим. авт.), ми покажемо прем’єру містичної комедії «Шинкарка» за п’єсою Стефана Кшивошевського», — розповів зі сцени Ігор Миколайович.

Вистава «Про кохання… без слів» — то багато красивих історій про кохання. На репетиціях саме цієї вистави виникли почуття одне до одного в наших молодих артистів Ірини Бессараб і Максима Линника. Так сценічне кохання переросло в справжню життєву історію кохання. Влітку Ірина та Максим одружилися, і в нашому колективі народилася ще одна акторська родина.

«Гірко!» — лунало цього вечора зі сцени та залу. Свято завершилося танцем нареченої і нареченого…

Зі святом, дорогі глядачі! Приходьте на вистави!

Ювілей заслуженої артистки України Ірини Черкаської