Репертуар на грудень

Дорогі друзі, в розділі «Афіша» можна ознайомитися з репертуаром Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім.В.Василька на грудень.

В перший день зими запрошуємо на пронизливу виставу про кохання і війну «Сімейні сцени». На експериментальному майданчику «Глядач на сцені» в цьому місяці йтиме також детективна історія «Любов по-французьки» (14 грудня). А на малій «Сцені 38» покажуть комедію за п’єсою Шендеровича «Два ангели» (6 грудня), вистави «Ну… дуже маленькі комедії» (13 грудня) та «Кого люблю» (24 грудня).

На основній сцені йтимуть дев’ять вистав. Зокрема, чекаємо на всіх шанувальників творчості режисера Дмитра Богомазова: після великої перерви ми граємо його вистави «Гамлет» (3 грудня) та «Щастя поруч» (4 грудня). Піднімуть настрій пікантна французька комедія «Дамський майстер» (9 грудня), містична комедія «Шинкарка» (22 грудня) та історія про Одесу і одеситів «Місто мого дитинства» (25 грудня). Також ви маєте змогу подивитись музично-пластичну виставу «Про кохання без слів» (11 грудня) і сімейну хроніку «Кайдаші» (18 грудня) та послухати першу українську народну оперу «Запорожець за Дунаєм» (20 грудня) у виконанні артистів нашого театру.

Як завжди в грудні, ми готуємось до зустрічі з маленькими глядачами. У понеділок, 26 грудня, ми двічі, о 12:00 та о 14:00 годині, покажемо казку «Білосніжка і сім гномів», яка не залишає байдужими і дітей, і дорослих.

До зустрічі! І з першим снігом!

Нові зустрічі з унікальними виставами