Прем’єра вистави «Останній день літа» відбулася з аншлагом

29-го в Українському театрі з успіхом пройшов прем’єрний показ вистави «Останній день літа». Це спектакль режисера Івана Уривського за мотивами п’єси Олександра Вампілова «Полювання на качок».

Вистава викликала величезний інтерес у одеської публіки. Як повідомили в касі театру, квитки закінчились вже за два тижні до прем’єри. Глядачі довго не відпускали митців зі сцени, а пізніше із задоволенням ділились позитивними враженнями в соціальних мережах.

Гаянэ Ксандинова: «Прекрасна робота всіх і кожного – нерви, як канат з першої до останньої секунди».

Ирина Аверина: «…Вампілов і роздуми про нього 25-ти річного режисера, що відкидає всі табу. З чим я і вітаю колектив Театру! Гарний вийшов спектакль на малій сцені. З великим потенціалом. Мені здається, що молодому режисерові і акторам театру вдалося посадити те саме дерево (воно є в одній зі сцен вистави), яке буде рости і радувати глядачів. Дякую!»

Нагадаємо, що «Останній літній день» — друга режисерська робота в Одеському українському театрі Івана Уривського. Першою була вистава за мотивами повісті Михайла Коцюбинського «Тіні забутих предків», інсценованої Василем Васильком.

Докладніше про виставу «Останній день літа» можна прочитати тут: Наступні покази вистави «Останній день літа» відбудуться 11-го, 21-го та 23 лютого. Кількість місць обмежена, радимо подбати про квитки заздалегідь.

Фотографії прес-служби театру.

Прес-конференція в Українському театрі