ОФІЦІЙНА ІНФОРМАЦІЯ

 

ВІТАЄМО, СПОДІВАЄМОСЬ, ВІРИМО!

 

В Одеському академічному українському музично-драматичному театрі ім. В. Василька завершився конкурс на заміщення вакантних посад. Рішенням Конкурсної комісії від 26 вересня 2019 р. визнано, що переможцями конкурсу за окремими номінаціями – стали:

 

– головний художник – Олександр Горенштейн

– художник з освітлення – Анжела Андріяко, Олена Дубовенко

– художник-оформлювач – Анастасія Баторій

– художник-гример – Тетяна Пантюшина

– помічники режиссера – Микола Данилюк, Неллі Котілевич

– репетитор з балету – Олена Кочергіна

– звукорежиссер – Віктор Чернов

– керівник літературної частини – Світлана Бондар

– актори (за абеткою) – Ірина Бесараб, Алла Бродська, Олена Головіна, Світлана Гужва, Любов Гурін, Петро Зінченко, Ольга Квятковська, Артем Музиченко, Роксолана Мулик, Богдан Паршаков, Ганна Петрова, Костянтин Пивоваров, Марія Пивоварова, Олег Руссол, Мальвіна Хачатрян, Наталя Шпир.

– артисти оркестру (за абеткою) – Анастасія Мансурова, Інна Фєдосєєва.

 

Вітаючи переможців, серед яких є як відомі майстри театральної справи, так і талановита і амбіційна творча молодь, ми сподіваємось на подальші успіхи у спільній з ними своїй творчій долі та щиро віримо в те, що й глядач гідно оцінить кожну нову вдачу театру!

Звернення колективу Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім.Василька до своїх вірних друзів-глядачів, до театральної спільноти всієї країни, до всіх одеситів, до кожного, хто не є байдужим до вітчизняної культури та долі її визнаного центру на Півдні України