Юлія Пивоварова. Директор-художній керівник театру.

26 січня, відбулися загальні збори колективу театру, на яких начальник управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини ОДА Олена Олійник офіційно представила присутнім нового директора-художнього керівника театру – Юлію Пивоварову.

Нагадаємо, що Юлія Анатоліївна Пивоварова 19 жовтня 2017 року одержала перемогу в конкурсі на посаду директора-художнього керівника одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька.

З 2009 року Ії трудова біографія пов’язана з театральною діяльністю. Під час роботи в українському театрі вона багато зробила для його популяризації, осучаснення форм роботи з глядачем, впровадження нових комунікаційних технологій, тощо. До участі в конкурсі Юлія Анатоліївна займала посаду комерційного директора Одеського театру юного глядача .

До вашої уваги наводимо декілька тез, які озвучила Юлія Пивоварова колективу, і які відображають ії бачення розвитку театру:

Головна ідея – розвиток театру в напрямку, який положив Ігор Миколайович Равицький. Завдяки йому ми маємо кращій акторський склад в Одесі.

Успіх театру полягає в збереженні на 60 відсотків традицій. І не більш, ніж на 40 – іновацій.

Розширювати глядацьку аудиторію за рахунок середнього покоління. Головне – нові вистави. Саме вони приваблюють глядача, підтримують глядацький інтерес.

На сцені академічного театру мають йти вистави кращих українських режисерів. Молодих, неочікуваних. Але з успішним досвідом роботи.

Наша спільна ціль – створити справжній центр української культури в місті.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VqLChDp91mY[/embedyt]

Директор-художній керівник театру Юлія Пивоварова