Директор-художній керівник театру Юлія Пивоварова

26 січня, відбулися загальні збори колективу театру, на яких начальник управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини ОДА Олена Олійник офіційно представила присутнім нового директора-художнього керівника театру – Юлію Пивоварову.

Нагадаємо, що Юлія Анатоліївна Пивоварова 19 жовтня 2017 року одержала перемогу в конкурсі на посаду директора-художнього керівника одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька.

З 2009 року Ії трудова біографія пов’язана з театральною діяльністю. Під час роботи в українському театрі вона багато зробила для його популяризації, осучаснення форм роботи з глядачем, впровадження нових комунікаційних технологій, тощо. До участі в конкурсі Юлія Анатоліївна займала посаду комерційного директора Одеського театру юного глядача .

До вашої уваги наводимо декілька тез, які озвучила Юлія Пивоварова колективу, і які відображають ії бачення розвитку театру:

Головна ідея – розвиток театру в напрямку, який положив Ігор Миколайович Равицький. Завдяки йому ми маємо кращій акторський склад в Одесі.

Успіх театру полягає в збереженні на 60 відсотків традицій. І не більш, ніж на 40 – іновацій.

Розширювати глядацьку аудиторію за рахунок середнього покоління. Головне – нові вистави. Саме вони приваблюють глядача, підтримують глядацький інтерес.

На сцені академічного театру мають йти вистави кращих українських режисерів. Молодих, неочікуваних. Але з успішним досвідом роботи.

Наша спільна ціль – створити справжній центр української культури в місті.

Привітання з Ювілеєм