Як культурно пережити самоізоляцію – поради одеситів, які збирають зали.

 

“Як культурно пережити самоізоляцію – поради одеситів, які збирають зали” в авторській колонці “Культурометра” розповідає головний режисер театру Іван Уривський.

– У цей непростий період, потрібно обов’язково чимось зайняти себе, інакше можна просто впасти в депресію. Для мене це можливість переглянути старі фільми Фелліні, Хічкока, Нолана і трохи Бертона, щоб додати фарб. Подивитися старі концерти Металіки для того щоб підбадьоритися. І звичайно не забувати читати, бажано, не стрічку Фейсбук.

Не сумніваюся, що у кожного накопичилося багато матеріалу який потрібно було давно прочитати, але ніяк не доходили руки, ось як раз прийшов час. Я, наприклад, перечитую давньогрецьку драматургію, але це місцями випробування.

У нашій професії непросто працювати дистанційно. Бо ж не відомо скільки триватиме карантин, бажано не втрачати форми, тому саме час покопатися в літературі і знайти цікаві тексти. І ще це чудова можливість провести час зі своєю сім’єю, пограти в плейстейшен, трохи розслабитися і вірити, що все у нас буде добре.

http://culturemeter.od.ua/kak-kulturno-perezhit-samoizoljaciju-sovety-odessitov-kotorye-sobirajut-zaly-90617/?fbclid=IwAR0D_X94_6LVpBeoN30mh4Kosfv_npRslhCT4St79KCIcwHAdgyToJsi-fY

Іван Уривський, театральний режисер:" Я вірю в театрального бога, тому що я сам не знаю, як виходить зробити виставу"