Благодійна вистава «Сорочинський ярмарок»: на допомогу постраждалим від повені на півдні Одещини

Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В.Василька дасть благодійну виставу — на допомогу постраждалим від повені жителям південних районів Одещини.

Нагадаємо, в середині вересня Тарутинський, Арцизький, Болградський та Саратський райони зазнали потужного удару стихії: в результаті повені були підтоплені більш ніж 400 будинків, ще декілька десятків будинків зруйновано повністю. Багато хто з місцевих жителів залишився без особистого майна.

Акція Українського театру «Від усього серця» відбудеться 7 грудня, в цей день васильківці вийдуть на сцену у виставі «Сорочинський ярмарок». Яскрава музична комедія за мотивами твору М. Гоголя (п’єса М. Старицького) в постановці заслуженого діяча мистецтв К. Пивоварова — це гучна прем’єра минулого, 88 театрального сезону. Вона користується великим успіхом у одеської публіки. На кошти з продажу квитків на виставу 7 грудня адміністрація театру придбає необхідні постраждалим речі.

«Український театр постійно долучається до соціальних акцій. Ось і цього разу ми не можемо стояти осторонь, коли в людей сталася біда. Рішення про проведення благодійної вистави було одноголосно прийнято на зборах трудового колективу, — розповідає директор театру заслужений працівник культури України Валентина Прокопенко. — Від представників обласної держадміністрації ми дізналися, які саме речі необхідні (зокрема, це комплекти постільної білизни). На кошти з продажу квитків ми придбаємо ці речі і передамо тим, то потребує в них найбільше. Відвеземо особисто».

Квитки на благодійну виставу «Сорочинський ярмарок» 7 грудня вже з’явились у продажу. Їх можна придбати в касі театру, в уповноважених, в касах і на сайтах партнерів — «Укртикет» та Kassir24. Вартість квитків — від 10 до 60 грн.

Приходьте на виставу, допоможемо постраждалим разом!

Комедія-водевіль «Шельменко-денщик»: 10 років на сцені Українського театру