23 травня в Українському театрі: «Сімейні сцени»

В квітні світ почила перша збірка драматичних творів Ганни Яблонської. Презентації книги відбулась в Українському театру, де ось вже рік йде вистава «Сімейні сцени» за однойменною п’єсою авторки. Саме цим подіям був присвячений ефір ОДТРК.

Рік тому в Українському театрі ім.В.Василька відбулась прем’єра вистави «Сімейні сцени» за однойменною п’єсою Ганни Яблонської. Режисером і сценографом спектаклю виступив художній керівник театру народний артист України Ігор Равицький. В ньому зайняті провідні актори театру. Пронизлива вистава, поставлена за твором видатного драматургу сучасності, стала визначною подією театральної України. З плином часу актуальність тексту і вистави про кохання і війну стає все більшою…

На щастя, тепер у поціновувачів і небайдужих людей є можливість познайомитись не лише з «Сімейними сценами», а майже з усіма драматичними творами Ганни Яблонської. Вони зібрані у збірці «Анна Яблонская. Театр и жизнь», яку підготувала родина авторки.

Про збірку і спектакль «Сімейні сцени» батько Ганни Григорій Яблонський і режисер вистави художній керівник театру Ігор Равицький розповіли в ефірі ОДТРК. Додамо, що наступного разу вистава йтиме на сцені театру вже завтра, 23 травня. Початок о 18:30.

На завершення 89-го театрального сезону васильківці приготували 8 комедій