Завершення 91-го сезону зовсім скоро!

Перша половина липня в Українському театрі проходить під гаслом: «Для тих, хто любить експерименти!».

На сценічних майданчиках «Сцена 38» і «Глядач на сцені» глядачі зможуть побачити 7 вистав: «Ну … дуже маленькі комедії» за театральними новелами Віктора Ляпіна(1 липня), прем’єрну виставу «Кого люблю…» за п’єсою Миколи Коляди «КЛІН-ОБОЗ» (2 липня), комедію за п’єсою Віктора Шендеровича «Два ангели» (3 липня), прем’єру 91-го сезону «Останній день літа» за мотивами відомої п’єси Олександра Вампілова «Полювання на качок» (5 липня), виставу «Сімейні сцени» за п’єсою одеського драматурга Ганни Яблонської, виставу «Тіні забутих предків» за мотивами повісті Михайла Коцюбинського (інсценізація В.Василька) (9 липня), «Український Декамерон» за текстами КЛІМа (10 липня).

Жанрове розмаїття вистави, своєрідність драматургічного матеріалу, оригінальність режисерського рішення, надзвичайні умови перегляду вистав – все це не може не привернути увагу справжніх шанувальників і знавців сценічного мистецтва.

7 вечорів в Театрі імені В.Василька на «Сцені 38» і в Експериментальній творчій майстерні «Глядач на сцені» принесуть вам, шановні глядачі, радість відкриття і зустріч з талановитими артистами-васильківцями.

Радимо поспішити – кількість місць обмежена!

Друга липнева акція – яскравий дарунок митців глядачам…

З 12 по 17 липня в Українському театрі ім. В. Василько пройде культурна акція «Класика на сцені». На акційній афіші – яскраві, видовищні, музичні вистави за творами класиків. Вартість квитка на кожну з акційних вистав незалежно від місця у великому залі театру – 5 гривень.

За таку символічну ціну одесити зможуть побачити 5 постановок:

містичну комедію «Шинкарка» (12 липня), музичну комедію за М.Гоголем «Сорочинський ярмарок» (13 липня), сімейну хроніку «Кайдаші» за мотивами відомої класичної повісті І.Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я» (15 липня), вечорниці-марення про українську комічну оперу «Сватання на Гончарівці» Григорія Квітки-Основ’яненка (16 липня) і на завершення 91-го театрального сезону – комедію «За двома зайцями» Михайла Старицького (17 липня).

Такі культурно-мистецькі акції стали доброю традицією для колективу васильківців.

Шанувальники творчості Одеського українського театру пам’ятають, як три роки тому в Міжнародний день театру 27 Березня вони побували в межах святкової культурно-мистецької акції в театрі на виставі «Місто мого дитинства», придбавши квиток за символічну ціну – 1 гривня.

Протягом 89-го сезону (2013 – 2014 рр.) васильківці щомісяця запрошували дорогих глядачів на вистави за творами української класики. Завершуючи 90-й сезон в липні 2015 року васильківці провели «Театральний тиждень».

Вартість квитка на акційні вистави – чисто символічна. В минулі сезони – 1 гривня, в цьогорічному липні – 5 гривень. Але, мабуть, подібні культурно-мистецькі акції варто проводити: запропоновані вистави збирають у театральному залі багатолюдну, широку глядацьку аудиторію (вистави проходять на аншлагах!), зростає потяг і любов до театру, до спілкування з театром долучаються нові й нові глядачі, які надалі стануть, в цьому немає сумніву, вірними друзями, шанувальниками саме цього театрального колективу, які з нетерпінням чекатимуть зустрічі з улюбленими артистами восени, коли колектив Одеського академічного українського музично-драматичного театру імені В.Василька запросить глядачів на відкриття нового, 92-го, сезону.

Дорогі друзі, запрошуємо на вистави васильківців у липні.

Телефон каси: 723-89-77.

Вартість квитка на вистави культурно-мистецької акції «Клоасика на сцені» – 5 гривень.

Поспішіть!

Початок вистав – о 18.30

Завершився 91-й театральний сезон! У серпні колектив театру знаходиться у відпустці