Вона його любила

 

  • Автор: Андрій Іванов (м. Мінськ, Білорусь)
  • Режисура, переклад та адаптація тексту, сценічний простір, костюми, звукове та світлове рішення: заслужений артист України Стас Жирков (м. Київ)
  • Жанр: життя на 2 дії
  • Прем’єра: 27 червня 2018 року
  • Вистава йде у форматі творчої майстерні «Глядач на сцені»
  • Вікове обмеження: 18+

Кількість глядацьких місць обмежена.

У виставі використовується ненормативна лексика.

Вистава йде з антрактом. Тривалість – 2 год. 10 хв.

Опис вистави:

Кожен любить, як вміє! Вона його любила! Вона – Таня. Він – Сергій. Вона – його учениця. Дика, пристрасна, справжня. Ні, це – не “Лоліта”, і не шукайте тут аналогій. «Вона його любила» – гостріше, жорсткіше і… смішніше!

Де все відбувається? Тут. В Одесі, в Україні, на Землі – поруч з вами… Тут є Славік – мажор, якому бракує адреналіну в житті. Є мама Сергія, котра понад усе мріє оженити сина! Є французький бульдог – Джон Сноу! А батько Тані не може жити без алкоголю і чекає на Костю, якого ось-ось випустять із в’язниці… Ні, ні, це не “чєрнуха”, як декому може здатися. Це «висока історія» непростих стосунків. Головне – не бути ханжою. Герої діють швидко, говорять прямо, мріють пристрасно.

А! Є ще Костя. Костя любить Таню. А вона? А вона його любила! Але своєю любов’ю. Кожен любить, як вміє… Це історія про шалені почуття, про безглузде парі, яке призводить до майже античної трагедії, історія про нас, про вас… А ще буде смішно, дуже… Кажуть, всі пісні про любов. Ця пісня – точно. Актори Одеського українського театру та київський режисер Стас Жирков спілкуються з глядачами сучасною мовою.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YlzUavCswEs[/embedyt]

Дійові особи та виконавці:

Таня — Марина Клімова
Сергій — Вадим Головко
Славік — Костянтин Кириленко
Костя — Володимир Романко
Мама — заслужена артистка України Ірина Охотніченко
Тато — заслужений артист України Ігор Геращенко

Виставу веде Наталя Петрова

Фото: Ірина Рогава

Тіні забутих предків