Вітаємо Дмитра Богомазова з нагородою!

Колектив Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька вітає режисера Дмитра Богомазова з присвоєнням почесного звання «Заслужений діяч мистецтв України»! Бажаємо йому здоров’я, щастя, натхнення, нових творчих здобутків!

Київський режисер Дмитро Богомазов вже більше десяти років співпрацює з Одеським українським театром ім. В. Василька. В нашому театрі він створив чотири вистави: «Щастя поруч» за п’єсою І. Франка «Украдене щастя», «Едіп» за трагедією Софокла, «Що їм Гекуба?» за п’єсами П. Саксаганського та У. Шекспіра, «Гамлет» за трагедією У. Шекспіра. Кожна з цих постановок ставала значною подією в культурному житті Одеси і України.

В 2013 році за виставу «Гамлет» в Одеському українському театрі, а також вистави «Щуролов» в театрі «Вільна сцена» (Київ) та «Гості приходять опівночі» в Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра Дмитро Богомазов одержав Національну премію України ім. Т. Г. Шевченка — найвищу в країні нагороду в галузі мистецтва.

Вистава для дітей: «Витівки шалапута»