Великі хвилювання на «ART-UKRAINE»

Хвилювання в Одеському академічному українському музично-драматичному театрі ім. В.Василька закрадаються не з приводу вистави. «Шинкарка» у постановці народного артиста Ігоря Равицього, – красива, яскрава, глибока, – завжди збирала повну залу глядачів.

Втім, саме сьогодні, у день представлення вистави на Фестивалі « ART –UKRAINE », за християнським звичаєм – Поминальна неділя. Тож, є великі побоювання в колективу театру, що глядачів буде менше, аніж зазвичай. А саме глядачі, своїм голосуванням мають допомогти їм вийти у другий тур «ART-UKRAINE»-2017.

Водночас, саме сьогодні, підтримуючи благодійність Фестивалю, адміністрація Театру ім. В.Василька запросила безкоштовно подивитися «Шинкарку» усіх бажаючих театралів із соціально-незахищених верств населення. Олена Гуревич, заступник театру, каже, що їм постійно приходять листи від одеситів, котрі дуже хочуть, але не мають фінансової змоги потрапити на виставу. Щоразу кільком землякам вони надають цю можливість. А сьогодні – запросили усіх, хто просився до театру раніше.

«Шинкарка», це – вистава для дорослих: про кохання, яке упродовж життя може бути різним – романтичним і пристрасним, прагматичним та відданим. Сюжет вистави трапляється у житті: «На весілля шинкарки Катерини з Боніфатієм приїздять гості, яких ніхто не кликав і не ждав. Ці дивні гості викликали сум’яття почуттів у всіх. Невже весілля – під загрозою? І, звичайно – стрімкий розвиток подій і – несподіваний фінал»,- переказує анотація постановки.

Організатори Фестивалю «ART-UKRAINE»-2017 : «Благодійний фонд Костянтина Гусева» та ГО «Народна Україна», а також регіональний спонсор Фестивалю: Страхова компанія «САЛАМАНДРА -УКРАЇНА» підготували подарунки глядачам, та – можливість виграти цінні призи. «Бізнес сьогодні зобов’язаний бути соціальним», – переконаний Костянтин Гусев, засновник «Благодійного фонду Костянтина Гусева» та Голова Президії ГО «Народна Україна». – «Підтримуючи культуру, мистецтво, працівників цієї сфери – морально і фінансово, заохочуючи їх творити, розвивати свою майстерність, дарувати радість глядачам, ми змінюємо майбутнє нашого народу. Лише в діях проявляється справжній патріотизм».

Джерело: Народна Україна

З Днем Перемоги! Пам'ятаємо - Перемагаємо!