Про кохання… без слів

Вистава йде без антракту. Тривалість – 1 год. 40 хв.

Опис вистави:

Танцювальні майданчики у міських парках – свідки багатьох історичних подій. Тут знайомилися, закохувалися, освідчувалися у коханні, траплялися і непорозуміння, навіть бійки… В кожне десятиліття (від 20-х до 80-х років минулого, XX століття) танцювальні майданчики були місцем зустрічей і прощань. У виставі показані історії людей, що відвідували їх в різні роки…

Сценічна оповідь ведеться мовою пластики і музики, без жодного слова. Але вистава «Про кохання… без слів» – не балет і не пантоміма, а виразна музично-пластична вистава, в якій за допомогою театральних засобів передаються зміна епох, атмосфера часу, долі, характери людей. І звучать зі сцени популярні пісні та мелодії минулих десятиліть, які нагадають багатьом глядачам їхню юність, а молодим глядачам подарують щасливу можливість відчути подих юності колишніх поколінь.

У виставі беруть участь:

народна артистка України Діана Мала;
заслужені артисти України: Нінель НаточаОльга ПетровськаІгор Геращенко, Яків Кучеревський;
артисти Ірина Бесараб, Марина Клімова, Олена Кочергіна, Тетяна Медведєва, Вікторія Остапенко, Тетяна Паршакова-Саковська, Юлія Харчук, Наталя Шевченко, Олександр БабійМикита Биканов, Вадим Головко, Михайло Грицик, Костянтин Кириленко, Артем Музиченко, Богдан Паршаков, Володимир Романко, Олександр Самусенко, Олександр Товстий, Роман Федосєєв, Дмитро Цинковський.

Ведуть виставу Микола Данилюк, Олена Фурманова

 

Сватання на Гончарівці