Нові виконавці в виставі «За двома зайцями»

Вистава «За двома зайцями», яка 4 липня йшла на сцені Українського театру ім.В.Василька, була особливою.

Не лише тому що вона проходила під час акції «Українська комедія на сцені» і в залі був аншлаг. В цей день в талановитий акторський ансамбль влилися свіжі сили.

Новою виконавицею ролі Галі, дочки Лимарихи, стала Марина Клімова (це дебют молодої актриси на одеській українській сцені). А вже відомий глядачам молодий актор Максим Линник вперше вийшов на сцену в образі Степана. Вітаємо акторів і бажаємо нових цікавих ролей на сцені Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім.В.Василька!

«За двома зайцями» за комедією Михайла Старицького — вистава-довгожителька. Саме цією виставою розпочав співтворчість з одеською українською Держдрамою Василь Степанович Василько, корифей вітчизняного театру.

Сценічна історія п’єси налічує кілька постановок на нашій сцені: різні роки, різні режисери, різні покоління акторів… Останні 26 років йде вистава, яку поставив заслужений діяч мистецтв України Володимир Туманов. 4 липня васильківці давали її в 232-й раз!

Глядацький інтерес до комедії з роками лише посилюється. Тож до зустрічі на 233-й виставі «За двома зайцями», що відбудеться 21 вересня, на початку 90-го театрального сезону!

Урочисте завершення 89-го театрального сезону