Наказ щодо поточної діяльності театру на час воєнного стану

Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. В.Василька

Н А К А З № 15

« 15 »  березня 2022 р.    м. Одеса

Щодо поточної діяльності театру на час воєнного стану

У зв’язку з відсутністю організаційних і технічних умов для господарської діяльності підприємства під час воєнного стану, керуючись статтею 113 Кодексу законів про працю України, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», на підставі статті 60-2 КЗпП України, на час воєнного стану

                               Н  А  К  А  З  У  Ю :

 

  1. Оголосити простій не з вини працівників для працівників театру. Згідно з ч. 1 ст. 113 КЗпП встановити оплату простою в розмірі не менше 2/3 тарифної ставки (окладу).
  2. Перевести на дистанційну роботу (ч. 11 ст. 60-2 КЗпП) на час воєнного стану iззастосуванням електронних комунiкацiй i технологiй із збереженням заробітної плати працівників, зазначених в Додатку 1.

 

  1. Приступити до дистанційної роботи на час воєнного стану над новою виставою «Саша, винеси сміття» за п’єсою Наталі Ворожбит iз застосуванням електронних комунiкацiй iтехнологiй із збереженням заробітної плати працівникам, зазначеним в Додатку 2.

 

  1. З метою забезпечення пожежної безпеки будівлі театру на час воєнного стану залишити на постійній роботі із збереженням заробітної плати працівників, що відповідають за пожежну безпеку, зазначених у Додатку 3.

 

  1. З метою забезпечення ведення обліку працівників та господарського обслуговування будівлі театру на час воєнного стану залишити на постійній роботі із збереженням заробітної плати: старшого інспектора з кадрів Пухляр Олену Георгіївну, завідувача господарства Бєлікову Тетяну Іраінівну та прибиральниць службових приміщень: Іщенко Світлану Анатоліївну, Бондареву Тетяну Володимирівну, Харитончук Катерину Миколаївну.

 

  1. Ознайомити з даним наказом працівників, зазначених в Додатку 1, Додатку 2 та Додатку 3 під підпис або за допомогою електронних засобів зв’язку (електронна пошта, месенджери та ін.).

 

  1. Начальнику відділу кадрів:

— розмістити наказ на сайті театру;

— надіслати електронною поштою копію наказу всім керівникам підрозділів театру.

 

  1. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Директор – художній керівник театру
Юлія ПИВОВАРОВА

 

Готуємо прем’єру!