Фестивальні нагороди

Журі IX театрального фестивалю HOMO LUDENS у Миколаєві, переглянувши вісім конкурсних вистав, прийняло своє рішення. Одразу декілька нагород отримав Одеський академічний український музично-драматичний театр ім.В.Василька, який показав на фестивалі комедію «Місто мого дитинства».

Професійне журі присудило театру приз глядацьких симпатій (ми писали про реакцію миколаївської публіки на виставу) та перемогу в номінації «за акторський ансамбль».

Виконавець ролі Стасіка Остапчука Герман Галушкевич, учень ЗОШ ім.Софії Русової, який був наймолодшим учасником фестивалю, отримав приз «Надія HOMO LUDENS».

У номінації «за кращий акторський дует» журі відзначило народну артистку України Ольгу Равицьку і актора Богдана Паршакова — за яскраве втілення ролей голови ради будинку Марії Іванівни і Тимофія Кузьмича. «Кращим акторським дуетом» їх назвало також альтернативне журі IX театрального фестивалю HOMO LUDENS.

Нагадаємо, що режисером-постановником вистави «Місто мого дитинства» виступив художній керівник театру народний артист України Ігор Равицький.

Нагороди фестивалів — це дуже приємно і важливо для театру, але найголовнішим для нас є визнання публіки. Тож ми чекаємо на вас, дорогі глядачі, на наших виставах!

Український театр запрошує на ювілейний вечір